2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

A professzorok ingyenes parkolóhelyeinek megszüntetésével kampányol a Momentum

A professzoroknak kijáró ingyenes parkolóhelyek megszüntetésével kampányol a Momentum. Eszerint elvennék a professzorok és főigazgatók kiváltságos kórházi parkolóhelyeit. A kezdeményezésre Kötter Tamás író is reagált közösségi oldalán. Azt írja: a baloldal százéves története futóbolondok és gazemberek történeteiből állt, és most a futóbolondok vannak soron. Az író ugyanakkor a Momentumnak feltesz egy kérdést, miszerint miért nem szüntetik meg a professzori titulust is?

  • A professzorok ingyenes parkolóhelyeinek megszüntetésével kampányol a Momentum

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!