2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A Nemzeti vágta és futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten

A 12. Nemzeti vágta miatt péntektől vasárnapig a Hősök tere környékén, vasárnap pedig a NATO-futóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások Budán, az Alagút térségében.

  • A Nemzeti vágta és futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten

A Nemzeti vágtát szombaton és vasárnap rendezik a Hősök terén. Forgalomkorlátozásokra azonban már pénteken számítani kell. Az előkészületek miatt délutántól lezárják az Andrássy utat a Bajza utcától, a Hősök terét és több környező utcát, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi közleménye szerint a korlátozások miatt változik a 20E, a 30-as buszcsalád, a 105-ös és a 979-es busz, továbbá a 75-ös trolibusz útvonala.

A BKK arról is beszámolt, hogy Budán az Attila út, az Alagút, a Clark Ádám tér és a Budai alsó rakpart forgalmának korlátozásával rendeznek NATO-futóversenyt vasárnap kora reggeltől kora délutánig.

Az útlezárások miatt változik az 5-ös, a 16-os, a 16B, a 105-ös busz, valamint a 19-es és a 41-es villamos útvonala - hívták fel a figyelmet.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!