2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

A Momentum Hadházyt indítja Zuglóban az előválasztáson

A Momentum jelöltjeként indul Hadházy Ákos a 2022-es baloldali előválasztáson. A független képviselőt Zuglóban indítja Fekete-Győr András liberális pártja. Ez azt jelenti, ha ő nyer, ő lesz a körzet ellenzéki jelöltje.

Zuglót jelenleg az az MSZP-s Tóth Csaba képviseli a parlamentben, akiről a Momentum elnöke azt mondta, hogy "nem szeretné semmilyen politikai intézmény közelében látni", de ha az előválasztást megnyeri, az a választók akarata.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!