2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

A Momentum biztosan nem fog közös listán indulni Gyurcsányékkal + videó

Közös lista már biztosan nem lesz. Erről a Momentum frissen megválasztott elnöke beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Donáth Anna kijelentette: a Momentum olyan listán fog indulni, ami leginkább azt szolgálja, hogy Karácsony Gergely mögött összeálljon a közgyűlési többség.

  • A Momentum biztosan nem fog közös listán indulni Gyurcsányékkal + videó

A Momentum elnöke már tavaly is csak befogott orral tudott egy listán szerepelni Gyurcsány Ferenccel, de - mint kijelentette - erre többet nem vállalkozik. Szerinte ugyanis a kormányváltás legnagyobb akadálya a DK és annak elnöke, aki a hazugság kultúráját képviseli az ellenzéken belül.

„Nincsen semmi se bejelentve. Azt tudom kijelenteni, hogy olyan listán fogunk menni, ami leginkább azt szolgálja, hogy Karácsony Gergely mögött összeálljon az a közgyűlési többség, ami kell" - jelentette ki határozottan a Momentum frissen megválasztott régi-új elnöke.

Donáth Anna szerint az új választási rendszerben akár két listában is tömbösülhet az ellenzék. A politikus annak ellenére, hogy kizárta az összefogást Gyurcsány Ferenccel, helyi szinten mégis hajlandó együttműködni a DK-val.

Donáth Annát az ATV-ben lezajlott beszélgetés után az Origo riportere is megpróbálta kifaggatni a pártja és a DK között lévő ellentmondásos viszonyról, a pártelnök azonban zavarában először rossz taxiba szállt, majd megtagadta az interjút.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!