2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

A miniszterelnököt támadta a liberális hollywoodi sztár

Orbán Viktort emlegette a gyűlölet kapcsán George Clooney. A hollywoodi színész most készülő filmjéről nyilatkozva úgy fogalmazott: a világ tele van gyűlölettel, nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon. A szélsőségesen liberális nézeteiről ismert amerikai sztár Soros Györggyel és annak fiával, Soros Alex-szel is szoros kapcsolatot ápol. George Clooney emellett támogatja a Soros-féle nyílt társadalmat és pártolja a muszlimok tömeges bevándorlását is. Olaszországban azzal keltett felháborodást, hogy egy fotózás alkalmából illegális migránsokkal mutatkozott, és befogadásukra sürgette a kormányt. Viszont amikor a migránsok később megszállták az olaszországi villáját, a színész a terrorveszélyre hivatkozva rögtön eladta azt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!