2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

A miniszterelnököt támadta a liberális hollywoodi sztár

Orbán Viktort emlegette a gyűlölet kapcsán George Clooney. A hollywoodi színész most készülő filmjéről nyilatkozva úgy fogalmazott: a világ tele van gyűlölettel, nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon. A szélsőségesen liberális nézeteiről ismert amerikai sztár Soros Györggyel és annak fiával, Soros Alex-szel is szoros kapcsolatot ápol. George Clooney emellett támogatja a Soros-féle nyílt társadalmat és pártolja a muszlimok tömeges bevándorlását is. Olaszországban azzal keltett felháborodást, hogy egy fotózás alkalmából illegális migránsokkal mutatkozott, és befogadásukra sürgette a kormányt. Viszont amikor a migránsok később megszállták az olaszországi villáját, a színész a terrorveszélyre hivatkozva rögtön eladta azt.

  • A miniszterelnököt támadta a liberális hollywoodi sztár

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!