2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

A Mazsihisz szerint van esély a tárgyalásra

A Mazsihisz szerint van esély arra, hogy tárgyalás útján rendezzék a kormánnyal a holokausztemlék-évvel kapcsolatban kirobbant konfliktust.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) még februárban döntött úgy, hogy távol maradnak az állami megemlékezésektől, mert nem értenek egyet a Szabadság térre tervezett második világháborús emlékmű szimbólumaival. Heisler András a Népszabadságnak azt mondta, gesztusokat várnak a kormánytól. A lap kormányközeli forrásokra hivatkozva azt írja, bár a kormány nem állt el a német megszállás áldozatainak emléket állító szobor felállításától, de nem céljuk, hogy botrányt okozzanak vele, ezért a kompromisszumos megoldást keresik majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!