2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Egy bolond százat csinál 20:10

Belföld

A MÁV még vizsgálja a veszélyes kelenföldi szituációt

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával vizsgálódik a rendőrség az egymással szemben haladó vonatok ügyében.

Szombaton délelőtt Kelenföld és Háros között ugyanazon a vágányon, egymástól mindössze 100 méterre állt meg két vonat. A vasúttársaság vezérigazgatója egyelőre arról nem nyilatkozik, hogy ki hibázhatott.

„Ez egy veszélyes szituáció volt, folyik a vizsgálata ennek a szituációnak – közölte a MÁV Start Zrt. vezérigazgatója. – Gyakorlatilag az történt, hogy egy kábelvágás következményeként fokozott biztonsági intézkedések mellett kellett a közlekedést lebonyolítani. Gyakorlatilag a két vonat ilyenkor 15 kilométer per órás sebességgel kell, hogy közlekedjen és észlelték azt, hogy vészhelyzet van, megállították a szerelvényeket, és így tudták kezelni ezt a vészhelyzetet” – összegezte a történteket Ungvári Csaba a Hír TV-nek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!