2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Honvéd retró 2. 11:00

Belföld

A környezettudatosságot díjazták

Harmadik alkalommal adták át az E.ON Energy Globe díjakat a Szépművészeti Múzeumban. Az elismeréssel a legjobb hazai fenntarthatósági ötleteket jutalmazták. A díjra minden évben olyan kezdeményezésekkel lehet pályázni, amelyek a közvetlen környezetben, vagy akár szélesebb körben hozzájárulnak egy jobb zöldebb jövőhöz.

  • A környezettudatosságot díjazták

Az E.ON Energy Globe díjátadó gálán idén is 6 kategóriában vehettek át díjakat a pályázók. A cég igazgatósági tagja hangsúlyozta, hogy az elismerést olyan személyek és cégek kapják, akik egy szebb és zöldebb jövőt építenek közösségük számára.

Fontos, hogy a díjazottak például szolgáljanak mindenki számára és inspirálni tudják a környezetüket - mondta a Ürge-Vorsatz Diána klímakutató. A zsűritag kiemelte, hogy évről évre egyre többen pályáznak és ez is azt mutatja, hogy sokaknak fontos a környezettudatosság.

Az önkormányzati kategóriát és egyben a fődíjat is idén a Hernádszentandrási önkormányzat kezdeményezése nyerte el. A község még 2010-ben kezdett egy komplex ökológiai gazdálkodásba, amelynek köszönhetően önfenntartásból készítenek teljesen bio termékeket.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Háború Ukrajnában: Georg Spöttle nem hisz a németeknek + videó

Oroszország potenciálisan változtathat nukleáris doktrínáján, ha az Egyesült Államok és szövetségesei eszkalációs lépései erre késztetik – közölte az orosz külügyminiszter-helyettes. Egyebek közt erről beszélt Háború Ukrajnában című műsorunkban Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!