2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A kormány célja, hogy a segítség igazságos legyen

Jövő márciustól a járási hivatalok állapítják meg a jövedelemkompenzáló, foglalkoztatást helyettesítő támogatásokat – jelentette be a szociális államtitkár. Czibere Károly hozzátette: a támogatásokat a jövőben száz százalékban a központi költségvetés finanszírozza.

A kormány célja, hogy a segítség igazságos legyen, illetve, hogy mindenki kapjon támogatást, aki valóban rászoruló, az viszont ne, aki ezzel visszaél. Az államtitkár szerint azt, hogy egy helyi közösségben kik a valóban rászorulók, helyben ismerik a legjobban. „Senkit nem hagyunk az út szélén, tehát fontos, hogy úgy alakítsuk át a támogatási rendszert, hogy az az alapelv, hogy mindenki számára Magyarországon létezzen minimális támogatási, védelmi garancia, ez teljesüljön” – közölte Czibere Károly.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!