2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A korkedvezményes nyugdíjazásért nyújt be javaslatot a Jobbik

  • A korkedvezményes nyugdíjazásért nyújt be javaslatot a Jobbik

Törvényjavaslatot nyújt be a Jobbik a férfiak korkedvezményes nyugdíjazásáért, az ennek fedezetéül szolgáló évi 40 milliárd forintot pedig a közmédiától vonnák el. Az ellenzéki párt képviselője hétfőn azt mondta: a magyar férfiak egészségi állapota rosszabb, a várható élettartamuk pedig kevesebb, mint a nőknek, akiknek viszont jár ez a lehetőség. Ander Balázs szerint bizonyos munkakörökben olyan rosszak ezek a mutatók, hogy a férfiak egy része gyakorlatilag a haláláig dolgozik.

„A kormányzat tulajdonképpen ezekre az emberekre úgy tekint, mint a költségvetésre veszélyes elemekre. Kizsigerelendő munkaerő-állatként viszonyul hozzájuk, vagy akár azt is mondhatjuk, hogy halálukig dolgoztatható, igavonó baromként tekint azokra a honfitársainkra, akik ennél sokkal nagyobb megbecsülést érdemelnének” – mondta a Jobbik országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!