2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A korkedvezményes nyugdíjazásért nyújt be javaslatot a Jobbik

Törvényjavaslatot nyújt be a Jobbik a férfiak korkedvezményes nyugdíjazásáért, az ennek fedezetéül szolgáló évi 40 milliárd forintot pedig a közmédiától vonnák el. Az ellenzéki párt képviselője hétfőn azt mondta: a magyar férfiak egészségi állapota rosszabb, a várható élettartamuk pedig kevesebb, mint a nőknek, akiknek viszont jár ez a lehetőség. Ander Balázs szerint bizonyos munkakörökben olyan rosszak ezek a mutatók, hogy a férfiak egy része gyakorlatilag a haláláig dolgozik.

„A kormányzat tulajdonképpen ezekre az emberekre úgy tekint, mint a költségvetésre veszélyes elemekre. Kizsigerelendő munkaerő-állatként viszonyul hozzájuk, vagy akár azt is mondhatjuk, hogy halálukig dolgoztatható, igavonó baromként tekint azokra a honfitársainkra, akik ennél sokkal nagyobb megbecsülést érdemelnének” – mondta a Jobbik országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!