2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

Komlón mind a 11 ezer lakásba szórólapokat juttatott el az önkormányzat a koronavírus miatt bevezetett intézkedésekről. Az intézményi étkeztetés folyamatos, az ételeket zárt dobozban, ablakokon keresztül kapják meg az érintettek.

  • A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

 

A volt bányászvárosban Polics József polgármester vezetésével operatív munkacsoport koordinálja a koronavírus miatt szükséges intézkedéseket. A településen messze vannak egymástól a városrészek, ezért az összes óvoda és bölcsőde fogadja azokat a gyerekeket, akiknek szülei ezt igénylik.

A város szociális rendszere képes megoldani az idősek, egyedül élők ellátását, így az önkéntesek felajánlásait csak végső esetben kell igénybe venniük.

Komlón bezárt a sportcsarnok a színház és hangversenyterem a múzeum és a könyvtár. A piac nyitva van, az árusok helyfoglalási díját 30 százalékkal csökkentették. A buszok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Béky László emlékére

Béky László emlékére

Béky László természetgyógyász, életének 84. évében, példamutató méltósággal viselt betegség után tegnap este Teremtőjéhez költözött!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!