2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

Komlón mind a 11 ezer lakásba szórólapokat juttatott el az önkormányzat a koronavírus miatt bevezetett intézkedésekről. Az intézményi étkeztetés folyamatos, az ételeket zárt dobozban, ablakokon keresztül kapják meg az érintettek.

 

A volt bányászvárosban Polics József polgármester vezetésével operatív munkacsoport koordinálja a koronavírus miatt szükséges intézkedéseket. A településen messze vannak egymástól a városrészek, ezért az összes óvoda és bölcsőde fogadja azokat a gyerekeket, akiknek szülei ezt igénylik.

A város szociális rendszere képes megoldani az idősek, egyedül élők ellátását, így az önkéntesek felajánlásait csak végső esetben kell igénybe venniük.

Komlón bezárt a sportcsarnok a színház és hangversenyterem a múzeum és a könyvtár. A piac nyitva van, az árusok helyfoglalási díját 30 százalékkal csökkentették. A buszok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!