2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

Komlón mind a 11 ezer lakásba szórólapokat juttatott el az önkormányzat a koronavírus miatt bevezetett intézkedésekről. Az intézményi étkeztetés folyamatos, az ételeket zárt dobozban, ablakokon keresztül kapják meg az érintettek.

 

A volt bányászvárosban Polics József polgármester vezetésével operatív munkacsoport koordinálja a koronavírus miatt szükséges intézkedéseket. A településen messze vannak egymástól a városrészek, ezért az összes óvoda és bölcsőde fogadja azokat a gyerekeket, akiknek szülei ezt igénylik.

A város szociális rendszere képes megoldani az idősek, egyedül élők ellátását, így az önkéntesek felajánlásait csak végső esetben kell igénybe venniük.

Komlón bezárt a sportcsarnok a színház és hangversenyterem a múzeum és a könyvtár. A piac nyitva van, az árusok helyfoglalási díját 30 százalékkal csökkentették. A buszok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor. 2021. november 28.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült. 2021. november 28.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!