2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

Komlón mind a 11 ezer lakásba szórólapokat juttatott el az önkormányzat a koronavírus miatt bevezetett intézkedésekről. Az intézményi étkeztetés folyamatos, az ételeket zárt dobozban, ablakokon keresztül kapják meg az érintettek.

  • A komlói operatív munkacsoport kézben tartja a helyzetet

 

A volt bányászvárosban Polics József polgármester vezetésével operatív munkacsoport koordinálja a koronavírus miatt szükséges intézkedéseket. A településen messze vannak egymástól a városrészek, ezért az összes óvoda és bölcsőde fogadja azokat a gyerekeket, akiknek szülei ezt igénylik.

A város szociális rendszere képes megoldani az idősek, egyedül élők ellátását, így az önkéntesek felajánlásait csak végső esetben kell igénybe venniük.

Komlón bezárt a sportcsarnok a színház és hangversenyterem a múzeum és a könyvtár. A piac nyitva van, az árusok helyfoglalási díját 30 százalékkal csökkentették. A buszok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karikó Katalin átvette a Nobel-díjat + videó

Karikó Katalin átvette a Nobel-díjat + videó

Vasárnap adta át a svéd király a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat. Krausz Ferencen kívül Karikó Katalint is kitüntették Stockholmban. A HírTVélőben közvetítette a rangos ceremóniát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!