2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

„A kiskeresetűek adóemeléséről szól Bajnai fájni fog programja”

A kiskeresetűek adóemeléséről szól Bajnai Gordon fájni fog programja – jelentette ki a Fidesz szóvivője. Selmeczi Gabriella szerint Bajnai nem mond igazat és be akarja csapni a kiskeresetűeket, amikor adóterveiről beszél, hiszen valójában adóemelésre készül.

A kormánypárti politikus szerint a magyarok már láthatták, milyen az, ha a Gyurcsány–Bajnai-szövetség kormányoz. Selmeczi Gabriella emlékeztetett: akkor zuhanórepülésben volt a gazdaság, megduplázódott a munkanélküliek száma, sorozatos megszorítások érték a lakosságot, a rezsiárakat az egekig emelték, a fizetéseket pedig 40 százalékos adóval sújtották.

– Bajnai Gordon tehát nem mond igazat a kiskeresetűeknek, be akarja őket csapni, mert állításával szemben el akarja tőlük venni a családi adókedvezményt, és el akarja tőlük venni Európa legalacsonyabb személyijövedelemadó-kulcsát is, ugye a 16 százalékos adókulcsot. A kiskeresetűek adóemeléséről szól Bajnai Gordon fájni fog programja – mondta Selmeczi Gabriella, a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!