2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

A KGB-nek futárkodott „Kágébéla” felesége?

A KGB futára lehetett a kémkedéssel vádolt Kovács Béla felesége – írja az Index.

A portál szerint Szvetlana Isztosina az 1970-es években Nyugatra és Ázsiába is sokat utazott, amit az orosz titkosszolgálat finanszírozott. Kovács Bélával 1986-ban házasodott össze, de egy 1975-ös újságcikk szerint az orosz nőnek ekkor már volt egy japán férje.

A jobbikos EP-képviselő azt állítja: erről nem tudott, ugyanakkor korábban arra hivatkozva tagadta Isztosina KGB-s múltját, hogy nagyon jól ismeri a feleségét. A magyar kémelhárítás 2009 óta figyeli Kovács Bélát, mert a gyanú szerint konspiratív módon találkozott az orosz titkosszolgálattal.

Hazug, lejárató akciónak tartja a róla megjelent indexes cikket Kovács Béla. Az EP-képviselő közleményében azt írta: a portált titkosszolgálati dezinformációkkal manipulálták. Kiemelte: megteszi a szükséges jogi lépéseket a cikk miatt, amelynek megjelenését szerinte szándékosan időzítették a választási kampány idejére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!