2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Belföld

A Kétfarkú Kutya Párt is a homoszexuális lobbi szolgálatába szegődött

Ha bárkinek kétségei lettek volna, hogy a kétfarkú kutyák valójában melyik térfélen is fociznak, az most ízelítőt kaphat belőle.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt eddig egy jópofa, humoros, fiatalos viccpártként élt a köztudatban, amely görbe tükröt mutat a magyar társadalomnak. Kreatív ötleteikkel és akcióikkal egymaguk több innovációt hoztak a honi politikába, mint a többi ellenzéki párt együttvéve.

S noha a belpesti politikai formációkra jellemző elemi magyargyűlöletet olykor-olykor a kétfarkú kutyák sem tudták levetkőzni (emlékezhetünk, hogyan figurázták ki a magyar nemzet gyarapodását célul kitűző, a gyermekvállalást ösztönző családvédelmi akciótervet), összességében nagyságrendekkel kevesebb kárt okoztak hazánknak, mint a „mainstream” ellenzék pártjai.

Szombaton azonban kibújt a szög a zsákból, s a kutyák egyértelművé tették, hogy valójában melyik oldalon állnak.

A párt hivatalos Facebook-oldalára – a budapesti Pride napjára időzítve – új profilképet töltöttek fel, amely az MKKP ismert logóját ábrázolja, annyi különbséggel, hogy a kétfarkú kutya nyakkendője az LMBT-mozgalom jelképének számító szivárvány színeiben „pompázik”.

A Kétfarkú Kutya Párt állásfoglalása félreérthetetlen. A balliberális ellenzék többi pártjához hasonlóan annak az LMBT-lobbinak a szolgálatába szegődtek, amely egy olyan ideológiát támogat, ami a természet rendjével ellenkezik, valamint a kereszténység alapelveivel sem összeegyeztethető.

Az LMBT-lobbi – a metapolitika eszközeit felhasználva az oktatáson, a kultúrán, a zenén, a médián és a politikai közbeszéden keresztül – Nyugaton már sikeresen elérte, hogy az általa propagált, a társadalom erkölcsiségét leromboló létformák elfogadottá, sőt támogatandóvá váljanak.

A Nyugat meghódítása után Kelet-Közép-Európa következik. Szombat óta nyilvánvaló, hogy ebben a küzdelemben a Pride-on felbukkanó magyarországi ellenzéki pártok, „civil” szervezetek és külföldi multik mellett a Kétfarkú Kutya Párt is részt vesz.

888.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor. 2021. november 28.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült. 2021. november 28.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!