2021. június 21.,
hétfő, Alajos, Leila napja

A káosz és bűnözés uralkodik Szegeden

Hír TV

2018. november 13., kedd 23:40, frissítve: kedd 23:50

A káosz és bűnözés uralkodik Szegeden, felsorolni is nehéz a szocialista városvezetés bűneit a Fidesz szegedi alelnöke szerint. Bartók Csaba a parkolóbotrány és a Szeviép-ügy miatt önkritikára és lemondásra szólította fel Botka László polgármestert.

Az elsőfokú bírósági ítélet szerint Botka László közvetlen munkatársai 41 millió forintos kárt okoztak azzal, hogy 300-nál is több parkolóbérletet osztottak szét, úgy, hogy nem volt rá felhatalmazásuk, a Szeviép ügyben pedig alvállalkozókat károsíthattak meg. Bartók Csaba szerint Szegednek becsületes polgármesterre lenne szüksége.

Nem tudjuk, hogy a közeljövőben még milyen csontvázak esnek még ki a szekrényekből, de az az érzésünk, az a meglátásunk, hogy a szocialista erkölcs és a szocialista városvezetés egyre inkább a káosz és a bűnözés irányában mutatkozik meg, és ez nekünk, szegedi polgároknak semmilyen féleképpen sem felel meg. Tisztán szeretnénk látni, becsületes, tisztességesen dolgozó emberek mögött szeretnénk lenni– nyilatkozta Bartók Csaba a város Fidesz szervezetének alelnöke.