2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

A káosz és bűnözés uralkodik Szegeden

A káosz és bűnözés uralkodik Szegeden, felsorolni is nehéz a szocialista városvezetés bűneit a Fidesz szegedi alelnöke szerint. Bartók Csaba a parkolóbotrány és a Szeviép-ügy miatt önkritikára és lemondásra szólította fel Botka László polgármestert.

  • A káosz és bűnözés uralkodik Szegeden

Az elsőfokú bírósági ítélet szerint Botka László közvetlen munkatársai 41 millió forintos kárt okoztak azzal, hogy 300-nál is több parkolóbérletet osztottak szét, úgy, hogy nem volt rá felhatalmazásuk, a Szeviép ügyben pedig alvállalkozókat károsíthattak meg. Bartók Csaba szerint Szegednek becsületes polgármesterre lenne szüksége.

Nem tudjuk, hogy a közeljövőben még milyen csontvázak esnek még ki a szekrényekből, de az az érzésünk, az a meglátásunk, hogy a szocialista erkölcs és a szocialista városvezetés egyre inkább a káosz és a bűnözés irányában mutatkozik meg, és ez nekünk, szegedi polgároknak semmilyen féleképpen sem felel meg. Tisztán szeretnénk látni, becsületes, tisztességesen dolgozó emberek mögött szeretnénk lenni– nyilatkozta Bartók Csaba a város Fidesz szervezetének alelnöke. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!