2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

A Jobbik január 25-én tartja tisztújító kongresszusát

A tervezettnél korábbra hívja össze a tavaly novemberben elhalasztott tisztújító kongresszust a Jobbik. A párt közleményében azt írja: a választmányi ülésen Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője ismét megerősítette, hogy a tisztújításon elindul a párt elnöki pozíciójáért, és a kongresszusra bízza, hogy AZ szabadon megválassza a párt elnökségét.

  • A Jobbik január 25-én tartja tisztújító kongresszusát

Arról is döntöttek, hogy a Jobbik következő elnökségének mandátuma a két éves időtartam helyett 2022. június 30-ig tartson.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!