2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

A Jobbik frakcióvezetője szerint békekötéssel, a pártelnök szerint fegyverekkel kell lezárni a háborút

Nem küldene magyar fegyvereket a Jobbik Konzervatívok a háborúba - ezt mondta a Hír Televíziónak a párt frakcióvezetője. Lukács László György szerint a konfliktust ehelyett békekötéssel lehet lezárni. A párt elnöke azonban éppen az ellenkezőjéről beszélt korábban. Gyöngyösi Márton szerint fegyverekkel kell megnyerni a háborút. A baloldal már a tavalyi választási kampányban is azt követelte, hogy katonákat és magyar fegyverszállítmányokat küldjön a kormány Ukrajnába.

  • A Jobbik frakcióvezetője szerint békekötéssel, a pártelnök szerint fegyverekkel kell lezárni a háborút

Nem küldene magyar fegyvereket a háborúba a Jobbik. Lukács László György frakcióvezető szerint a háború befejezését nem fegyverekkel, hanem békekötéssel lehet elérni.

Világosan szeretném leszögezni a béke a legfontosabb, igazságos béke, az igazságos béke feltétele, hogy az orosz katonák, az hadsereg távozzon arról a területről, amit megszállt. Ez a legfontosabb, ezeket nem fegyverekkel, ezt békekötéssel lehet elérni

- jelentette ki. 

Csakhogy a párt elnöke éppen az ellenkezőjét mondta korábban. Gyöngyösi Márton szerint fegyverekkel kell megnyerni a háborút. Sőt, választási szövetségesük ennél is tovább ment.

A párbeszédes Karácsony Gergely már nem csak fegyverszállításról beszélt. Szerinte már háborúban is állunk Oroszországgal.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!