2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A hídpénzbotrányról kérdezték, majd lehülyézte az újságírókat Déri Tibor + videó

Hülyék! – így hagyta ott a Magyar Nemzet és az M1 stábját a Momentumból kilépett és a DK frakciójába átülő Déri Tibor újpesti polgármester, miután a hídpénzbotrány ügyében kérdezték.

  • A hídpénzbotrányról kérdezték, majd lehülyézte az újságírókat Déri Tibor + videó

A Magyar Nemzet emlékeztetett, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) megállapította, hogy a végül a Lánchíd felújítását elnyerő A-Híd Zrt. akkor utalt először a Sunstrike Hungary Kft.-nek, amikor már tudni lehetett, hogy ő lesz a közbeszerzés nyertese.

Déri Tibor újpesti polgármester az erre vonatkozó kérdéseket provokációnak minősítette, és érdemben nem kommentálta. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a KEHI vizsgálata után fog véleményt alkotni. Arról azonban megfeledkezett, hogy az már elkészült, hiszen éppen ennek alapján akarták az újságírók kérdezni a politikust.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!