2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:40

Belföld

A hatpárti összefogás programja a végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap

A hatpárti összefogás programja a végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap - vélekedett a DK TV-ben az LMP frakcióvezetője. Ungár Péter arról is beszélt, hogy az összefogás halott, és elérkezett az ideje a külön útnak. Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője egyetértett a zöld politikussal. Úgy fogalmazott: szerinte az ellenzéki világot a DK-nak kell vezetnie, és pártja az ezzel járó felelősséget is vállalja.

  • A hatpárti összefogás programja a végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap

Ungár Péter Gyurcsányék házi tévéjében arról is beszélt: az összefogás egyik legnagyobb problémájának azt tartja, hogy a közös programjuk a végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap.

Ungár szerint csak úgy lehet értelme, ha egymáshoz világnézetileg közel álló pártok program alapján kötnek egymással kompromisszumot.

Én is azt gondolom, hogy azután a sokk után amit Márki-Zay Péter nevű ember okozott, ennek a világnak, meg ennek az oldalnak, tényleg eljött annak az ideje, hogy mindenki megmutassa, hogy valójában kicsoda 

- ezt már Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője mondta. A politikus hozzátette azt is: szerinte az ellenzéki világot a Demokratikus Koalíciónak kell vezetnie, és pártja az ezzel járó felelősséget is vállalja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!