2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

A hatóságok előtt a BKV népligeti ingatlanügye

Az ügyészséghez és a rendőrséghez fordul a BKV a cég 7 évvel ezelőtti népligeti ingatlanügyének kivizsgálása miatt – tudta meg a Magyar Nemzet a társaság vezérigazgatójától.

A lapnak Bolla Tibor azt mondta, hogy az M5-ös autópálya felhajtójánál kilencszeres áron továbbadott telek eladását a Budapesti Közlekedési Központ és a belső ellenőrzés is vizsgálta, de a tulajdoncsere menetét már nem tudták követni ezért fordultak a hatóságokhoz. A népligeti telket a társaság 2005-ben adta el egy cégnek 500 millióért, amely 9 hónappal később 4,4 milliárd forintért továbbadta. A BKV vezetője a lapnak arról is beszámolt, hogy a belső ellenőrzés már nemcsak a ferencvárosi ingatlanügyleteket vizsgálja, hanem az előző ciklusok beszerzéseinek törvényességét, és a metróberuházásért felelős igazgatóság működését is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!