2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

A Google törölte a PestiSrácok harmadik Youtube-csatornáját is

Egy hetet sem élt PestiSrácok PestiTV néven indított, immáron harmadik Youtube-csatornája, amelynek nevében, sem az email címben, amelyről regisztráltak, nem volt nyoma a PestiSrácok kifejezésnek. Mindössze azáltal lehetett a portálhoz visszavezetni, hogy a feltöltött videókat beágyazták a PestiSrácok.hu weboldalra feltöltött anyagokba. A portálnak ez volt a harmadik csatornája, amit likvidált a Google, míg az elsőt állításuk szerint a közösségi elvek megsértése miatt, a másik kettőt indoklás nélkül.

  • A Google törölte a PestiSrácok harmadik Youtube-csatornáját is

 

A Youtube felhasználó szabályzatában semmilyen kritérium nem szól arról, hogy egy törölt felhasználó új néven ne indíthatna új csatornát. A portál közlése szerint az önkényes, és álláspontjuk szerint jogsértő döntésükkel 10-20 ezer embert zárnak el videóanyagaiktól.

A szerkesztőség munkatársai első körben a Google fővárosi székháza előtt tüntetéssel fejezték ki ellenállásukat a mamutcég diszkriminatív cenzúrája ellen, következő lépésként - mint az olvasható a PestiSrácok.hu oldalon - precedens értékű pert indítanak, mert meggyőződésük, hogy minden egyes Magyarországon szolgáltató cégre vonatkoznak a magyar törvények.

PestiSrácok.hu

A HírTV Híradójának összeállítása a Google budapesti irodája elé szervezett tüntetésről:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!