2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Belföld

A fővárosi közgyűlés támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését

Támogatja a fővárosi közgyűlés az atlétikai világbajnokság megrendezését, azonban ennek öt feltételt szabtak. A közgyűlésen felszólalók többsége úgy fogalmazott: akkor szolgálhatja a budapestiek érdekeit egy ilyen stadion megépítése, és a világbajnokság megrendezése, ha a fővárosi önkormányzat által megfogalmazott 5 pontos feltételeket a kormány megvalósítja. A világbajnokság megrendezéséről, illetve annak feltételeiről szóló napirendi pontot a fővárosi közgyűlés egyhangúlag szavazta meg.

  • A fővárosi közgyűlés támogatja az atlétikai világbajnokság megrendezését

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!