2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Budapest retró 2. 11:00

Belföld

A főváros elköltötte a Tarlós István által megtakarított pénzt

A főváros elköltötte a Tarlós István által megtakarított pénzt, Gyurcsány Ferenc ezért ráparancsolt Karácsony Gergelyre, hogy bírálja keményebben a kormányt - jelentette ki Gulyás Gergely. A miniszter szerint a főpolgármester most megpróbál szót fogadni a DK-vezérnek. Tarlós István a Hír TV-ben kijelentette: Budapest első embere nem mond igazat a szolidaritási adóról sem.

  • A főváros elköltötte a Tarlós István által megtakarított pénzt

Rendkívüli helyzetben, rendkívüli döntésekre van szükség, ezért döntöttünk úgy, hogy Budapest felfüggeszti a kormány finanszírozását.

Így jelentette be Karácsony Gergely, hogy felfüggesztik az adók befizetését. A főpolgármester szerint a főváros nem tud fizetni, így az adóbefizetések átütemezését kérik a NAV-tól.

Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy pert indítanak azért, hogy csökkentsék a szolidaritási terhet.

Tarlós István több száz milliárdot hagyott a következő városvezetésnek.

"A Tarlós István általi megtakarított pénzt a főváros teljesen elköltötte és azt is látjuk, hogy Gyurcsány Ferenc két hete ráparancsolt Karácsony Gergelyre, hogy nem elég keményen bírálja a kormányt és most megpróbál szót fogadni Gyurcsány Ferencnek" - mondta Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely hozzátette, a fővárosnak 76 milliárd forintos iparűzésiadó-bevétele van, emellett jelentősen megnőttek az adóbevételek is az elmúlt években, így nem értik, hová tüntetik Karácsonyék Budapest pénzét.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!