2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A főpolgármester fogadta az ukrán sportolókat a Városházán

Álszent Karácsony Gergely viselkedése - így reagált Wintermantel Zsolt arra, hogy a főpolgármester ukrán sportolókkal fotózkodott a Városházán. A fővárosi Fidesz frakcióvezetője rámutatott: a főpolgármester a titkozásai és felháborodásai után most már jó dolognak tartja a budapesti sporteseményt

  • A főpolgármester fogadta az ukrán sportolókat a Városházán

Nem lehet társadalmi vita nélkül eldönteni. Én a magam részéről az én álláspontom az, hogy erre a stadionra nincsen szükség - így támadta korábban Karácsony Gergely a Budapesti Atlétikai Világbajnokság megrendezését.

Találkozhattam a budapesti atlétikai világbajnokságra érkezett ukrán válogatott tagjaival, és ismét köszönthettem az ukrán sportolókkal érkező Sebastian Coe-t, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökét - így fogalmazott Karácsony Gergely Facebookján miután az ukrán sportolókat fogadta a Városházán.

Wintermantel Zsolt a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy Karácsony a titkozásai és felháborodásai után most már jó dolognak tartja a budapesti sporteseményt.

Karácsony Gergely ugyanakkor nem mulasztotta el a kormányt sem kritizálni. Azt írta, 

Ukrajna mellett állni számunkra nem mérlegelés kérdése, hanem meggyőződés. Budapesten nem keverjük össze az áldozatot az agresszorral. Budapest nem veszíti el az erkölcsi iránytűjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!