2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

A Fidesz üdvözli a nyugdíjasok és közfoglalkoztatottak támogatását

Míg a Gyurcsány-kormány elvett a nyugdíjasoktól és a közfoglalkoztatottaktól, addig a jelenlegi kormány ad - reagált a Fidesz országgyűlési képviselője a bejelentett kormányzati intézkedésekre.

  • A Fidesz üdvözli a nyugdíjasok és közfoglalkoztatottak támogatását

Dunai Mónika hangsúlyozta, a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz, és duplájára az áram árát. A képviselő hozzátette, a baloldal az elmúlt években is támadta a családok, dolgozók és nyugdíjasok érdekében hozott intézkedéseket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!