2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester választást Balatonszemesen

Németh Kornélné a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a mai polgármester-választást a Somogy megyei Balatonszemesen. Az eddig alpolgármesterként dolgozó politikus 529, míg független vetélytársai: Farkas Péter 257, Havasy Tamás 24, Borbély János pedig 19 érvényes szavazatot kapott. A Balaton-parti község 1527 választópolgárából 834-en szavaztak, ez 54,6 százalékos részvételt jelent. Az időközi választásra azért volt szükség, mert a kormánypárti Szomorú Szilárd július 1-jével lemondott tisztségéről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bajnai, rossz értelemben

Ne felejtsük, Bajnai Ganspergerről úgy fogalmazott egy korábban kiszivárgott beszélgetésben, mint akivel „együtt küzdöttek a barikádokon”.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!