2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

A Fidesz arra kéri EP-képviselőit, kérjék számon a migrációs biztost

A Fidesz arra kéri európai parlamenti képviselőit, hogy minden fórumon kérjék számon Dimitrisz Avramopuloszon, az Európai Bizottság migrációs biztosán az ENSZ-ben elmondott beszédét.

  • A Fidesz arra kéri EP-képviselőit, kérjék számon a migrációs biztost

Németh Szilárd, a kormánypárt bevándorlásellenes kabinetjének vezetője azt mondta: megdöbbenéssel fogadta a görög biztos bevándorláspárti felszólalását.

„Ez a magyar emberek álláspontjával, ami ott mondott, teljes egészében ellentétes, és azt sem tudtuk megfejteni, hogy ki adott erre felhatalmazást ennek az embernek, hogy mindezt az Európai Bizottság, az Európai Unió, az Európai Unió jelenleg még mindig 28 tagállama nevében New Yorkban elmondja” – fogalmazott Németh Szilárd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!