2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

A DK továbbra is kiáll Czeglédy mellett

Gyurcsány Ferenc felesége is kiáll Czeglédy Csaba mellett. Dobrev Klára elismerte több közös programon is részt vesznek férje csalással vádolt ügyvédjével. Szerettük volna megkérdezni, hogy a DK kapott-e a Czeglédytől pénzt, a politikus azonban nem válaszolt.

  • A DK továbbra is kiáll Czeglédy mellett

A bírósági tárgyalásán nem, Dobrev Klára kampánykörútján viszont részt vett Czeglédy Csaba. A DK a jövő évi választáson a Vas megyei 1.-es számú választókerületben szeretné indítani a költségvetési csalással vádolt ügyvédet, aki továbbra is élvezi Gyurcsányék bizalmát.

Czeglédy Csabát több mint 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a DK és az MSZP is kaphatott ebből a pénzből.

Szerettük volna megkérdezni Dobrev Klárát, hogy kapott-e a DK Czeglédy pénzéből, a politikus azonban nem válaszolt.

Gyurcsány Ferenc és családja egyébként több szálon is kötődik a csalással vádolt ügyvédhez, a Gyurcsány család cége, az ALTUS ugyanis több alkalommal nyújtott 100 milliós kölcsönt a Human Operatornak, Czeglédy cégének.

Bár kamarai tagságát felfüggesztették Czeglédy Csaba továbbra is jogászkodik. A DK-s vezetésű önkormányzatok pedig nem tartják aggályosnak, hogy egy olyan ügyvédi irodával állnak kapcsolatban, amelynek vezetője eljárás alatt áll.

Kapcsolódó:

Elkezdődött Czeglédy Csaba pere

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!