2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

A DK továbbra is kiáll Czeglédy mellett

Gyurcsány Ferenc felesége is kiáll Czeglédy Csaba mellett. Dobrev Klára elismerte több közös programon is részt vesznek férje csalással vádolt ügyvédjével. Szerettük volna megkérdezni, hogy a DK kapott-e a Czeglédytől pénzt, a politikus azonban nem válaszolt.

A bírósági tárgyalásán nem, Dobrev Klára kampánykörútján viszont részt vett Czeglédy Csaba. A DK a jövő évi választáson a Vas megyei 1.-es számú választókerületben szeretné indítani a költségvetési csalással vádolt ügyvédet, aki továbbra is élvezi Gyurcsányék bizalmát.

Czeglédy Csabát több mint 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a DK és az MSZP is kaphatott ebből a pénzből.

Szerettük volna megkérdezni Dobrev Klárát, hogy kapott-e a DK Czeglédy pénzéből, a politikus azonban nem válaszolt.

Gyurcsány Ferenc és családja egyébként több szálon is kötődik a csalással vádolt ügyvédhez, a Gyurcsány család cége, az ALTUS ugyanis több alkalommal nyújtott 100 milliós kölcsönt a Human Operatornak, Czeglédy cégének.

Bár kamarai tagságát felfüggesztették Czeglédy Csaba továbbra is jogászkodik. A DK-s vezetésű önkormányzatok pedig nem tartják aggályosnak, hogy egy olyan ügyvédi irodával állnak kapcsolatban, amelynek vezetője eljárás alatt áll.

Kapcsolódó:

Elkezdődött Czeglédy Csaba pere

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!