2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A DK szerint a Klubrádió obszcén cikke nem fontos ügy + videó

Arató Gergely szerint a Klubrádió obszcén cikke nem fontos ügy, Jakab Péter kikerülte a válaszadást, Jámbor András pedig megfutamodott a Magyar Nemzet kérdései elől. Illés Boglárka fideszes országgyűlési képviselő felszólította a baloldal női politikusait, hogy mondjanak véleményt a botrányról.

  • A DK szerint a Klubrádió obszcén cikke nem fontos ügy + videó

Novák Katalin és Varga Judit lemondását követően jelent meg a Klubrádió oldalán Arató Andrásnak az a véleménycikke, ami hatalmas felháborodást keltett. Az írás először Kurvák cseréje címmel jelent meg. Ahogyan arra a Magyar Nemzet egyébként felhívta már a figyelmet, eddig sem a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, sem a Klubrádió nem reagált a lap által a témában feltett kérdésekre, és az ellenzéki politikusok sem.

Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció árnyék-kormányszóvivője például csak annyit válaszolt, hogy „A Magyar Nemzetnek nem szeretnék válaszolni.”

Arató Gergely, a DK kormányprogramért felelős árnyékminisztere viszont azt mondta, hogy elutasítja, ha valaki nőkről lealacsonyító módon beszél, azt is hozzátette, hogy ez a saját véleménye és nem a pártjáé, hiszen mint fogalmazott, nem alakítanak ki újságcikkekről álláspontot.

Jakab Péter, a Jobbik korábbi elnöke nem volt hajlandó a témában egyenes választ adni, így nem ítélte el a cikket és annak tartalmát, szokásához híven azt hajtogatta csupán, hogy fel kell oszlatni az Országgyűlést. Érdemi választ szintén nem volt hajlandó adni a Magyar Nemzetnek a Párbeszéd-frakcióban ülő Jámbor András sem.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Globál Extra – Új erőközpont épül a NATO keleti bővítésének örve alatt + videó

Szergej Sojgu kedden azt mondta, hogy számos NATO-gyakorlatot tartanak az orosz határ közelében az "állítólagos orosz agresszió visszaverésére", amelyen mintegy 90 000 katona vesz részt. Sojgu szerint a NATO keleti megerősítése zajlik. Erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel a Globál Extra című műsorunkban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!