2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Kilövésre felkészülni: Az országban elsőként a HírTV stúdiójába mentek a magyar űrhajósjelöltek!

Elindult a visszaszámlálás, különleges és egyedülálló műsorral jelentkezik a HírTV. Kilövésre felkészülni: Az országban elsőként a HírTV stúdiójába mentek a magyar űrhajósjelöltek!
Mi Hazánk: Bukásra van ítélve a Jobbik terve

Mi Hazánk: Bukásra van ítélve a Jobbik terve

Bukásra van ítélve a Jobbik terve - így reagált a Mi Hazánk munkaügyi kabinetjének elnöke arra, hogy Gyöngyösi Mártonék szakítottak a baloldallal 2023. június 08.
Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István. 2023. június 08.
Napindító - 10 éves az Eurotransplant

Napindító - 10 éves az Eurotransplant

Kiemelt jelentősége annak, hogy 2013 tavaszán Magyarország teljes jogú tagként csatlakozott az Eurotransplanthoz. Májusban egyébként elvégezték a 12 ezredik szervátültetést Magyarországon. A HírTV stúdiójában Dr. Mihályi Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója. 2023. június 08.
Orbán Viktor: Nekünk Magyarország biztonsága az első

Orbán Viktor: Nekünk Magyarország biztonsága az első

Csütörtökön hajnalban Orbán Viktor miniszterelnök összehívta a Védelmi Tanácsot az ukrán-orosz háborúban fokozódó harcok miatt - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 2023. június 08.
Ma is heves zivatarokra számíthatunk

Ma is heves zivatarokra számíthatunk

Az ország egyes részein akár 50 mm-t meghaladó csapadék is hullhat – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. 2023. június 08.
Láthatatlan zebrák miatt rettegnek a gyalogosok Zuglóban

Láthatatlan zebrák miatt rettegnek a gyalogosok Zuglóban

Rettegnek a gyalogosok az észrevehetetlen gyalogátkelőhelyek miatt Zuglóban. 2023. június 07.
Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága. A politikusait sorra veszítő pártból legutóbb a szocialisták kaposvári önkormányzati képviselője távozott. 2023. június 07.
Gyöngyösi Márton: Nem egyeztetünk egy kudarcos recept alapján a baloldallal

Gyöngyösi Márton: Nem egyeztetünk egy kudarcos recept alapján a baloldallal

Végleg kiszáll a baloldali összefogásból a Jobbik Konzervatívok. 2023. június 07.
Karácsony Gergely ismét Gyurcsány Ferenc utasításait követi

Karácsony Gergely ismét Gyurcsány Ferenc utasításait követi

A főpolgármester jogvédelmet kér, hogy a per lezárultáig se kelljen befizetniük a 25 milliárd forintnyi szolidaritási adót. 2023. június 07.

Nacsa Lőrinc: A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése

A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése - erről beszélt videónyilatkozatában a KDNP országgyűlési képviselője. 2023. június 07.

Már eindulhatott volna a tanárok béremelése, ha a baloldal nem akadályozza

Az ellenzéki képviselők nyíltan és büszkén hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy akadályozzák az uniós pénzek megérkezését. 2023. június 07.

Hidvéghi Balázs: Meg kell védeni a gyerekeket a genderelmélet terjesztőitől

Bemutatták Brüsszelben Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyvének angol nyelvű változatát. 2023. június 07.

Hatalmas mennyiségű csapadék zúdult le tegnap hazánk több pontján

A villámárvizek nemcsak pincéket és alagsorokat árasztottak el, hanem házak udvarait is, sőt Óbudán még tornádó is kialakult. 2023. június 07.

A nap kérdése

Ön szerint Karácsony Gergely be fog lépni a DK-ba, hogy főpolgármester lehessen? 2023. június 07.

Belezavarodott beszédébe Karácsony Gergely a Corvin áruház homlokzatának átadásán

Leleplezték a Corvin áruház felújított homlokzatát. Az új pláza Corvin Palace néven várhatóan augusztusban nyit. Az átadón Karácsony Gergely belezavarodott beszédébe, mert a Fidelitas háborúpárti kijelentéseire emlékeztette. 2023. június 06.

Beterjesztették a parlament elé a pedagógusok új életpályamodelljét

A belügyminisztérium közölte: a pedagógusok béremelése már elindulhatott volna, ha a baloldal nem akadályozza, hogy hazánk megkapja az uniós forrásokat. 2023. június 06.

A háborúpárti politikusokat mutatja be a Civil Összefogás Fórum plakátkampánya

A szervezet szerint a magyaroknak farkasszemet kell nézniük a háborúpárti balliberális politikusokkal. 2023. június 06.

Pert indít a kormány ellen Budapest főváros önkormányzata

Karácsony Gergely törvénytelen sarcolással vádolja a kormányt. A fővárosi Fidesz-frakció vezetője szerint viszont a főpolgármester csak Gyurcsány utasítására cselekszik. 2023. június 06.

Szijjártó Péter: A globális többség békét akar Ukrajnában

Nem szabad hinni a liberális politikai fősodornak, ugyanis a globális többség békét akar Ukrajnában – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. 2023. június 06.

Figyelmen kívül hagyja a lakossági bejelentéseket Pécs balliberális vezetése

Közel két hete működik a város közösségi térképe. A felületen bárki jelezheti, ha valamilyen problémát tapasztal a közterületeken. 2023. június 06.

Ismét a Belügyminisztérium elé vonultak a diákok

Ismét tüntetést szervezett az ADOM Diákmozgalom hétfőn. A tüntetés hivatalos kezdetekor, délután fél 5-kor körülbelül kétszázan gyülekeztek össze az Oktogonon, többségében diákok. 2023. június 06.

Kilépett az ellenzéki összefogásból a Jobbik

A szocialisták első embere hangsúlyozta: azok akik nem részesei az összefogásnak nem számíthatnak győzelemre. 2023. június 06.

A nap kérdése

Ön szerint etikus, hogy a BKK járatain politikai üzeneteket mondjon a hangosbemondó? 2023. június 06.

Újabb fejezetéhez érkezett a pécsi lakáskiutalási botrány

Kiderült, nem csak politikusok hozzátartozói és hozzájuk köthető személyek kaptak szabálytalanul önkormányzati lakást, de maga a cégvezető is érintett az ügyben. 2023. június 05.

A magyar nemzet bukását sokan várták, de az a mai napig nem jött el

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartottak megemlékezést Miskolcon. Az eseményen elhangzott: a magyarság egy tőről fakad, melyet nem befolyásolnak a trianoni békediktátum által megadott országhatárok. 2023. június 05.

Elektromos gépjárműveket kapott a Szent Ferenc kórház

Koncz Zsófia miniszterhelyettes hangsúlyozta: ezzel a kormány több, mint 68 millió forint vissza nem térítendő támogatással segítette az egészségügyi intézményt. 2023. június 05.

A Jobbik frakcióvezetője szerint békekötéssel, a pártelnök szerint fegyverekkel kell lezárni a háborút

Nem küldene magyar fegyvereket a Jobbik Konzervatívok a háborúba - ezt mondta a Hír Televíziónak a párt frakcióvezetője. Lukács László György szerint a konfliktust ehelyett békekötéssel lehet lezárni. A párt elnöke azonban éppen az ellenkezőjéről beszélt korábban. 2023. június 05.

Nézőpont Intézet: A külföldi kampánytámogatást a baloldali szavazók is ellenzik

A baloldali szavazók is ellenzik a külföldi kampánytámogatást. A vizsgálat előzménye az, hogy a baloldali pártok kampányára különféle szervezetekhez összesen több mint 4 milliárd forint érkezett külföldről. 2023. június 05.

Legfrissebb hírek

Nem tekinthető halottnak a magyar hegymászó

Nem tekinthető halottnak a magyar hegymászó

Bár már biztosan nincs életben, mégsem lehet jogilag halottá nyilvánítani Suhajda Szilárdot. A hegymászó nem találta meg az érte induló mentőcsapat, így befejezték a keresését. Berényi András ügyvéd volt a Napi aktuális vendége.
Új utakon a Jobbik

Új utakon a Jobbik

Kilépett a Jobbik - Konzervatívok az ellenzéki együttműködésből. Merre visz a párt útja? Brenner Koloman országgyűlési képviselő érkezett a Napi aktuális stúdiójába.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!