2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

A bíróság dönt majd az ellenzéki belharcról Szigetszentmiklóson

A bíróság dönt majd Szigetszentmiklós szivárványkoalíciójának belharcáról. A balliberális polgármester nem helyezte vissza hivatalába az általa kirúgott DK-s alpolgármesterét, holott erre a kormányhivatal kötelezte. Nagy János - költségcsökkentésre hivatkozva - még január végén menesztette a Gyurcsány-párti Jószai Attilát. A lépést élesen bírálták a szocialisták és a Momentum helyi szervezete is. A Fidesz szerint a polgármester inkább politikai döntést hozott, nem pedig gazdaságit, mivel kilenc bizottság működik, valamint 44 külsős bizottsági tag is dolgozik. Ez pedig magyar rekord.

  • A bíróság dönt majd az ellenzéki belharcról Szigetszentmiklóson

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!