2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

A baloldali áskálódásnak köszönhetően nem kaptak pénzt ágazatok + videó

"Az nem esett le nekik, hogy az a pénz, amit ők sokáig visszatartottak, az például a tanárok bérrendezésének a fedezete volt - csak úgy mellesleg megjegyzem-, tehát, ők nem Orbán Viktortól és a galád kormánytól tartottak vissza pénzt, hanem magyar tanároktól, pedagógusoktól. Nem esik le nekik például - és hogy kapcsolódik össze az önkormányzati és az európai parlamenti választás -, hogy nem esik le nekik, például, hogy a regionális fejlesztési pénzeket tartják vissza." Így beszélt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

  • A baloldali áskálódásnak köszönhetően nem kaptak pénzt ágazatok + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!