2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél + videó

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten. Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél + videó
Gajda Péter szerint meglepő fejlemények látnak napvilágot éveken belül a hídpénz-botrányról + videó

Gajda Péter szerint meglepő fejlemények látnak napvilágot éveken belül a hídpénz-botrányról + videó

Néhány év múlva meg fogunk lepődni, hogy milyen hírek fognak kijönni a hídpénz-botránnyal kapcsolatban. - erről a XIX. kerület szocialista polgármestere beszélt a Magyar Nemzetnek. 2024. április 24.
Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

Beismerte Magyar Péter, hogy találkozott az adatkezelési tájékoztatójának szerzőjével. 2024. április 24.
Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel  a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

Karácsony Gergely MSZP-s főpolgármester-helyettese elszólta magát. 2024. április 24.
Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője + videó

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője + videó

Baloldalról kap konkurenciát Pécs balliberális vezetője. Egykori szövetségese most kihívóként indul ellene. 2024. április 24.
Magyar Nemzet: Életveszélyes a Városháza homlokzatának felújított része + videó

Magyar Nemzet: Életveszélyes a Városháza homlokzatának felújított része + videó

Már megszokott, hogy a főváros vezetői a botrányos ügyekben mindig azt mondják, hogy nincs itt semmi látnivaló - erről a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője beszélt. 2024. április 24.
A DK is azzal a céggel dolgoztat, ami felbukkant Magyar Péterék mögött

A DK is azzal a céggel dolgoztat, ami felbukkant Magyar Péterék mögött

A Demokratikus Koalíció honlapján megtalálható tájékoztatóból kiderül, hogy részben az Estratos Digital GmbH. végzi a párt adatkezelését. 2024. április 24.
Budapesten folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Budapesten folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Szerda délben a Batthyány téren Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester jelöltjének segített a támogatói aláírások gyűjtésében. 2024. április 24.
Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között + videó

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között + videó

A külgazdasági és külügyminiszter ismertette: júniustól Sencsen is közvetlenül elérhető lesz Budapestről, ahova hetente két járat közlekedik. 2024. április 24.
Újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot nyújtott be a kormány + videó

Újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot nyújtott be a kormány + videó

Benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot a Fidesz. Ezt a párt frakcióvezetője jelentette be közösségi oldalán. A témában Király Nórát, a Fiatal Családosok Klubjának alapítóját kérdeztük a Híradóban. 2024. április 24.

Steinbach József dunántúli református püspök lett a Zsinat lelkészi elnöke

Pásztor Dániel tiszáninneni püspök marad a lelkészi alelnök. Balog Zoltán püspök Zsinat lelkészi elnöki tisztségéről való lemondását határozatok keretében vette tudomásul a Zsinat. 2024. április 24.

Négy dolgot garantált Orbán Viktor a Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján + videó

Orbán Viktor miniszterelnök beszéde nyitotta meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XVII. Szakma Sztár Fesztivált, amit Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban rendeznek meg. 2024. április 24.

Így küldött el Karácsony Gergely sok százezer embert a fenébe + videó

A főpolgármester ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy esze ágában sincs azzal a problémával foglalkozni, hogy Budapest egyes közösségi közlekedési járatait ellepték a hajléktalanok. 2024. április 24.

CPAC Hungary 2024 - rendkívüli műsorfolyam a HírTV-n

Április 25-26-án harmadik alkalommal rendezi meg az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, amelyre a világ legismertebb jobboldali vezetői, kutatói és influenszerei látogatnak el. 2024. április 24.

Gázszag miatt ki kellett üríteni egy budapesti iskolát

Ki kellett üríteni Budapesten egy XXIII. kerületi általános iskolát, mert szúrós szagú gázt éreztek szerda reggel. 2024. április 24.

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki. 2024. április 24.

Hídpénzbotrány: a Lánchíd-felújításból „kiszedett” tetemes összeg útja egyre biztosabbnak tűnik

Egyre csak sűrűsödnek a sötét felhők a Karácsony Gergely vezette budapesti Városháza felett, miután Budai Gyula feljelentése alapján a baloldal egyik legnagyobb korrupciós botrányában már a rendőrség is nyomozást rendelt el. 2024. április 24.

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

2002-es Kossuth téri szerepvállalása miatt kellett távoznia az akkori műsorvezetőnek a zenetévéből. Rákay Philip Fiala János KeljFelJancsi című műsorában mesélt el részleteket az ügyről. 2024. április 24.

Magyarék adatvédelmi tájékoztatóját egy a Bajnai Gordon-féle cégekhez köthető személy írta

Újabb fejleménnyel gyűrűzött tovább Magyar Péter mozgalmának az adatkezelési botránya, miután további olyan információ került napvilágra, amely azt mutatja, hogy Magyarék a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos körrel működhetnek együtt. 2024. április 24.

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben? 2024. április 24.

Benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot a Fidesz

A javaslat értelmében nem évülnek el a pedofil jellegű szexuális bűncselekmények, nincs feltételes szabadlábra helyezés, nincs reintegrációs őrizet és az elkövetők soha nem kaphatnak erkölcsi bizonyítványt. 2024. április 24.

Több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Durván szétverik, rongálják a Fidesz-KDNP közterületen lévő választási plakátjait, ilyen mértékben korábban még nem szabadultak el az indulatok. 2024. április 24.

Tovább zilálódott a baloldal: a Momentum és az MSZP hajbakapott

Felrúgta az ajkai megállapodást az MSZP, ezért külön fog indulni a Momentum – közölte Donáth Anna pártja. 2024. április 23.

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

Pontosan két héttel azután, hogy a Mandiner megírta, Koppenhágából vesz fel százezreket bizottsági tagként a XVIII. kerületi LMP-s elnök lánya, Vagányi Eszter végül lemondott a pozícióról. 2024. április 23.

Újabb fejlesztések indulnak a Ludovika Campuson + videó

Orbán Balázs úgy nyilatkozott: a cél az, hogy ezek a fejlesztések tovább folytatódjanak, ezért a kormány erre jelentős összegeket biztosított. 2024. április 23.

Menczer Tamás: Magyar Péter mindenáron akadályozni próbálja a békepárti oldal munkáját + videó

Menczer Tamás arról is beszélt, hogy a kormánypártok a béke pártján állnak, majd hozzátette: Június 9-én támogassuk közösen a Fidesz-KDNP jelöltjeit! 2024. április 23.

Így bulizott Korányi Dávid a Soros-hálózat tengerentúli vezérfiguráival

A Korányiék által bejelölt Sara Byworth Instáján elérhető egy videó, amin Huma Abedin a Clinton-klán kampánytanácsadója, egyenesen Hillary Clintonnak mutatja be. 2024. április 23.

Ezek a hírességek szerepeltek a leggyakrabban említett nevek között az interneten

A tavaly legtöbbször említett név az online médiatérben Orbán Viktor miniszterelnöké volt. 2024. április 23.

Donáth Anna: Nem ez a cél, hogy egymás torkát kettéharapjuk + videó

Elképesztően erőszakosan szétszedik azt, aki bármilyen kritikai hanggal él - így vélekedett Donáth Anna, Magyar Péter követőiről egy podcast-ben. 2024. április 23.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!