2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napirend előtti felszólalás - Orbán Viktor 23:50

Belföld

888: A baloldali exorvosok valahogy az elsők között kapnak oltást

Nemcsak a gyöngyösi, de az újbudai DK-s polgármester, a korábban Hitler életművét méltató László Imre és Szabó Tímeáék kedvenc volt tiszti főorvosa, Falus Ferenc is megkapta már a Covid-19 elleni védőoltást. Utóbbi még tavaly – az első oltási napok egyikén - írja a 888.hu.

  • 888: A baloldali exorvosok valahogy az elsők között kapnak oltást

„Igazi komcsi!”

„Hiába, ő a polgi!”

„Párttitkár feje van... és a mentalitása is ilyen...!”

„Velük visszajön az egyenlősdi az egyenlőbbek vezetésével.”

 

Ezekhez hasonló kommentek lepték el a 888.hu Facebook-oldalát, amikor beszámoltak arról, hogy

Hiesz György gyöngyösi polgármester olyan módon kapta meg az egészségügyi dolgozókkal együtt a koronavírus elleni védőoltást, hogy amiatt a helyi kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el.

Biztosan nem véletlenek a reakciók, hiszen az olvasók közül sokan emlékeznek a rendszerváltás előtti urambátyámrendszerre, ami a jelek – és a tapasztalatok – szerint messze nem lett a múlté - írja a portál.

Rendkívül érdekes, hogy nem Hiesz az első baloldali polgármester, akit behívnak egy kórházba, hogy beoltanák.

László Imre, a DK újbudai polgármestere már január 8-án megkapta a védőoltást abban a kórházban, amelyet korábban főigazgatóként vezetett. Erről ő maga beszélt az ATV-n.

Ennél is jobb befutót produkált a 888 szerint a volt tisztifőorvos, Falus Ferenc, aki szintén az ATV-nek nyilatkozott arról, hogy  „öt perc alatt kapott időpontot”, január 29-én pedig már a második adagot adják be neki.

Sőt: arról is beszámolt, hogy a baloldal szerint szervezetlen oltási programban „a katonák az oltóponton hihetetlenül kedvesek és segítőkészek” voltak.

A két oltás történetének pikantériáját az adja, hogy sem Falus, sem László jó ideje nem tartoznak az egészségügyi dolgozók frontvonalban küzdő táborához - olvasható a cikkben.

A teljes cikk ITT olvasható.

888.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!