2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

27 millió forintnyi támogatást kaptak az önkéntes tűzoltók

27 millió forintnyi támogatást vettek át Zala megye önkéntes, illetve önkormányzati tűzoltói. A sikeres pályázatok alapján 33 egyesület kapott korszerű felszerelést és pénzbeli hozzájárulást.

  • 27 millió forintnyi támogatást kaptak az önkéntes tűzoltók

EDR-rádiókat, áramfejlesztőt, szivattyúkat és védőfelszerelést vehettek át a Zala megyei tűzoltók.

A tűzoltók elmondták: ezek az eszközök kulcsfontosságúak lesznek a védelmi feladatok hiánytalan ellátásánál.

Zalában mintegy 3000-en veszik fel a harcot a természet erőivel a Katasztrófavédelem kötelékében, akik idén is számos kihívással szembesültek. A civil lánglovagok tevékenysége nélkülözhetetlen ezeknél az embert próbáló feladatoknál.

A Zala megyei hivatásosoknak jelenleg 40 egyesülettel van együttműködési megállapodása. A helyi erők előkészítik a mentéshez a terepet a vonuló katasztrófavédőknek, ezért cél, hogy minden településen létesítsenek önkéntes tűzoltóságot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az amerikai segély Ukrajna szuverenitásának végét jelenti?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!