2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

260 millió forintból épült rendőrszállót adtak át

Ötvenkét férőhelyes rendőrszállót adott át Tarlós István főpolgármester Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen. Az épületben azokat a rendőröket helyezik el, akikkel a Budapesti Rendőr-főkapitányság létszámát felduzzasztották.

Csiszler Elek századost még decemberben helyezték át Csongrád megyéből a fővárosba. Az elsők között volt, aki szobát kaphatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság újonnan átadott rendőrszállójában. „Egyrészt mindenképp anyagilag könnyebbséget jelent, másrészt pedig a fekvéséből adódóan is aránylag központi helyen helyezkedik el, a közelben minden megtalálható” – mondta Csiszler Elek.

Az egykor nővérszállóként működő épületet teljesen felújították. „Ötvenkét embernek ad szállást ez az épület, van huszonnégy szoba, két apartman, kétágyas szobák, egyágyas szobák és az apartmanok, itt tényleg ki tudják pihenni magukat azok a tiszthelyettesek, akikre nagyon kemény munka vár” – mondta Tarlós István főpolgármester.


A szállón a vidékről áthelyezett rendőrök kaphatnak szobát, miután a Budapesti Rendőr-főkapitányság létszámát az ország minden tájáról származó egyenruhással töltötték fel. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság létszámfejlesztést kapott az elmúlt időszakban. A létszámfejlesztést nem tudta teljes egészében a fővárosiak jelentkezéséből feltölteni, ezért kollégák kerültek hozzánk Pest megyéből és az ország más területeiről is. Ezzel az átmeneti szállással tudjuk biztosítani számukra azt, hogy ne kelljen hosszasan utazniuk szolgálat előtt” – hangsúlyozta Pintér Sándor belügyminiszter.

A beruházás 260 millió forintból valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!