2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 16:50

Belföld

25 tűzesetet okozott tűzijáték

Összesen mintegy 53 tűzesethez és 62 műszaki mentéshez riasztották szilveszterkor a tűzoltókat, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mukics Dániel szóvivő a Hír Televíziónak nyilatkozva elmondta, a műszaki mentések elsősorban közlekedési balesetek voltak, a tűzeseteket pedig többnyire az újévi pirotechnikai eszközök okozták.

„Több tűzijáték miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat, összesen 25 ilyen eset történt tegnap éjszaka. A legtöbb esetben tuják, fenyőfák, bokrok és nádasok gyulladtak ki. Érden egy ház teteje izzott tűzijáték miatt, Budapesten, a VI. kerületben pedig egy erkélyre esett egy tűzijáték és gyújtotta meg az ott tárolt tárgyakat. Rinyaszentkirályon egy petárda egy családi ház ablakában landolt és meggyújtotta a függönyt, ugyan nem tűzijáték miatt, de kigyulladt Vas-Szécsényben egy 1200 négyzetméteres állattartó épület, ebben a tűzben az épület megsemmisült és mintegy húszezer naposcsibe pusztult el” – ismertette Mukics Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!