2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

25 tűzesetet okozott tűzijáték

Összesen mintegy 53 tűzesethez és 62 műszaki mentéshez riasztották szilveszterkor a tűzoltókat, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

  • 25 tűzesetet okozott tűzijáték

Mukics Dániel szóvivő a Hír Televíziónak nyilatkozva elmondta, a műszaki mentések elsősorban közlekedési balesetek voltak, a tűzeseteket pedig többnyire az újévi pirotechnikai eszközök okozták.

„Több tűzijáték miatti tűzesethez riasztották a tűzoltókat, összesen 25 ilyen eset történt tegnap éjszaka. A legtöbb esetben tuják, fenyőfák, bokrok és nádasok gyulladtak ki. Érden egy ház teteje izzott tűzijáték miatt, Budapesten, a VI. kerületben pedig egy erkélyre esett egy tűzijáték és gyújtotta meg az ott tárolt tárgyakat. Rinyaszentkirályon egy petárda egy családi ház ablakában landolt és meggyújtotta a függönyt, ugyan nem tűzijáték miatt, de kigyulladt Vas-Szécsényben egy 1200 négyzetméteres állattartó épület, ebben a tűzben az épület megsemmisült és mintegy húszezer naposcsibe pusztult el” – ismertette Mukics Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhunyt Csapó Gábor

Elhunyt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!