2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

115 millió forintos bírságot kapott a BKV Karácsony Gergely előterjesztése miatt

115 millió forintos bírságot szabott ki a BKV-ra a Közbeszerzési Döntőbizottság, a főpolgármester egyik előterjesztése miatt. A testület megsemmisítette azt a fővárosi közbeszerzést, amelyben a budapesti közösségi közlekedési eszközök, és közlekedési köztéri reklám-helyek reklám célú hasznosítását tervezték. A javaslat Karácsony Gergely előterjesztése volt, amelyet a baloldali többségű közgyűlés megszavazott.

  • 115 millió forintos bírságot kapott a BKV Karácsony Gergely előterjesztése miatt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!