2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 11:00

Belföld

1,1 milliárd forintos fejlesztés a Szent Imre Kórházban

1,1 milliárd forint értékben fejlesztették a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórházat. Ebből a pénzből képalkotó diagnosztikai eszközöket, CT-t, MRI-t, DSA-t vásároltak.

  • 1,1 milliárd forintos fejlesztés a Szent Imre Kórházban

Az Egészséges Budapest Program keretében még csaknem kétmilliárd forintot fordíthatnak az intézmény fejlesztésre, ebből teljesen lecserélik az aneszteziológiai és intenzív terápiás ellátás eszközparkját, valamint az informatikai eszközparkot is. Az Emberi Erőforrások minisztere azt mondta az ünnepségen: Budapest és Pest megye diagnosztikai és terápiás műszerparkjának megújítása 2026-ig tart.

A fejlesztés részét képezik az alapellátás, a sürgősségi és az országos intézetek közötti ellátóegységek, a járóbeteg szakrendelőknek a a fejlesztése is. 11 országos intézetről beszélek, 32 járóbeteg szakrendelésről, és 13 úgynevezett társkórházról, amiből négy esetében egyházi fenntartó van. A fejlesztés végösszege 700 milliárd forint vagy annál több

- mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrajna-párti aláírást követelnek Meloniék

Ukrajna-párti aláírást követelnek Meloniék

Írásbeli, Ukrajnát támogató nyilatkozatot kell tennie a Fidesznek, ha a magyar kormánypárt csatlakozni szeretne az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) csoportjához – közölte Nicola Procaccini, a frakció alelnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!