2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

106 ezer hátrányos helyzetű diák kaphat tanszercsomagot

106 ezer hátrányos, vagy halmozottan hátrányos helyzetű diák kaphat ingyenes tanszercsomagot fenntartói és területi megkötöttség nélkül - jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós hangsúlyozta: ez azt jelenti, hogy a rászoruló diákok így minden olyan eszközt megkapnak, amely a tanulásukhoz és fejlődésükhöz szükséges.

  • 106 ezer hátrányos helyzetű diák kaphat tanszercsomagot

Juttatást kapnak a pedagógusok

Tízezer-ötszáz pedagógus részesül, bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatásban – jelentette be az emberi erőforrások minisztere, Facebook oldalán. Kásler Miklós hozzátette: a kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó pedagógus, valamint az oktatást segítő kolléga kapja meg a juttatást, a hátrányos helyzetben lévő diákjaik felzárkóztatásáért.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!