2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

VB 2022

Portugál szárnyalás Svájc ellen

Kiütéses győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé Portugália. A Cristiano Ronaldo nélkül kezdő portugálok 6:1-re győzték le Svájcot. Az ötszörös aranylabdás helyén játszó Goncalo Ramos három gólt rúgott.

  • Portugál szárnyalás Svájc ellen

Bő negyedóra után épp a Ronaldo helyén játszó Goncalo Ramos kezdte meg a gólgyártást a piros-zöld mezes portugáloknál: egy lefordulás után nagy erővel kilőtte a rövid felső sarkot.

Újabb negyedóra elteltével egy szögletre érkezett a majd' 40 éves Pepe, aki fejesével minden idők legidősebb játékosa lett, aki gólt szerzett egy vb egyenes kieséses szakaszában.

Fordulás után Dalot beadására Ramos érkezett remek ütemben, és kilőtte a rövid alsót, majd négy perccel később a Benfica-csatár egy gólpasszt is kiosztott, ekkor Raphaël Guerreiro lőtt nagy erővel Yan Sommer kapujába, és már néggyel vezetett Portugália. 5 perccel később egy bal oldal szöglet után Akanji érkezett a hosszún, és szépített.

A 67. percben történelmet írt Ramos, hiszen megszerezte harmadik gólját is, amivel a katari torna első triplázója lett.

A végén beállt Ronaldo is, de egy másik csere, Rafael Leao szerezte az újabb találatot.

Portugália ezzel 6:1-re győzött, és Marokkóval játszik majd a negyeddöntőben.

Borítókép: Reuters

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

Dúró Dórának a parlament folyosóján annyit mondott, kezét csókolom, de nem egyeztetett vele - így reagált Kocsis Máté az atv.hu-nak, miután Magyar Péter azt állította, hogy Kocsis és Dúró rendszeresen egyeztet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!