2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

VB 2022

Olaszországban is botrányosan ünnepeltek a marokkói szurkolók

Olaszországban is zavargásokba torkollott a marokkói szurkolók ünneplése. Milánóban késeléssel végződött a buli, de több rendőr is megsérült. Rómából Jánosi Dalma számolt be a tegnapi olasz zavargásokról.

  • Olaszországban is botrányosan ünnepeltek a marokkói szurkolók

Ismét több országban botrányba fulladt a marokkói futballszurkolók ünneplése.

Brüsszelben ismét könnygázt vettek be a hatóságok és lezárták a belvárosi közlekedést, miután néhány tucat marokkói összecsapott a rendőrökkel. Több helyen önkéntesek próbálták élőlánccal megakadályozni az összetűzéseket.

Hollandiában "Allah Akbar" és "Minden zsidó homoszexuális" felkiáltásokkal vonultak az utcákra a marokkói szurkolók. Hágában rendőri intézkedésre volt szükség, valamint a város egyik kerületében rendkívüli állapotot rendeltek el.

Olaszországban is zavargásokba torkollott a marokkói szurkolók ünneplése. Milánóban késeléssel végződött a buli, de több rendőr is megsérült. Rómából Jánosi Dalma tudósítónk számolt be a rendbontásokról.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!