2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

VB 2022

Benzema visszatér a vb-döntőre?

Nem tagadta Didier Deschamps a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerda esti sajtótájékoztatóján, hogy a vb-döntőre visszatér a válogatottba az aranylabdás Karim Benzema, aki sérülése miatt eddig kénytelen volt kihagyni a katari világbajnokságot.

  • Benzema visszatér a vb-döntőre?

Az aranylabdás csatár már a torna előtt is kisebb sérüléssel bajlódott, Deschamps ennek ellenére nevezte a keretbe. Bár egy nappal a nyitónap előtt ismét megsérült és Madridba utazott, a szakmai stáb nem nevezett a helyére senkit, így a keret tagja maradt.

Mint az alábbi videón is látható a 34 esztendős Benzema a hétvégén megkezdte az edzéseket a Real Madriddal, szóba került annak a lehetősége, hogy nemcsak elutazik az Argentína ellen vasárnap sorra kerülő luszaili fináléra, hanem akár pályára is lép.

Az elődöntő utáni sajtótájékoztatón Deschamps-nak szegezték az ezzel kapcsolatos kérdést, a játékosként világ- és Európa-bajnok 54 esztendős szakvezető erre annyit reagált: nem fogok válaszolni, következő kérdést!

A Magyar Nemzet rámutatott, a megerősítésnek és cáfolatnak sem minősülő válasz továbbra is nyitva hagyta a kérdést, hiszen Deschamps ebben a pillanatban ki is jelenthette volna, hogy Benzema már érthető okokból nem lesz a csapat tagja, hiszen a helyén Olivier Giroud nagyszerű teljesítményt nyújtott, a csapat egységes, a legfontosabb meccs előtt felesleges lenne megbolygatni egy jól működő rendszert. De valamiért nem tette ezt meg.

A katari vb döntőjét vasárnap rendezik, Franciaország címvédőként, története során harmadszor lehet aranyérmes, míg Argentína a Diego Maradona-féle csapat 1986-os sikere után először, összességében ugyancsak harmadszor érhetne fel a csúcsra.

HírTV - Magyar Nemzet

Borítókép: Benzema ismét edzésben a Real Madridnál (GettyImages)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!