2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

VB 2022

Argentin revans vagy horvát bravúr?

Már csak négy labdarúgó-válogatott emelheti magasba a világbajnoki trófeát Katarban. Kedd este két aranylabdás Lionel Messi és Luka Modric is ott lesz a Lusail Stadionban, ugyanis az első elődöntőben Argentína és Horvátország találkozik egymással.

  • Argentin revans vagy horvát bravúr?

A két nemzet legutóbb a 2018-as, oroszországi világbajnokságon csapott össze, akkor Horvátország simán 3-0-ra győzött.

Nehéz mérkőzésre számítok egy rendkívül jól szervezett horvát csapat ellen. Nincs értelme az előző vb-n lejátszott meccsre gondolni, Horvátország egy jó csapat és nem lesz könnyű dolgunk ellenük - mondta el Lionel Scaloni, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A brazilok elleni negyeddöntőben egyenlítő Bruno Petkovic-ot természetesen az argentinok tízeséről kérdezték.

Nincs konkrét tervünk Messi megállítására. Mi nem az egyénekre fókuszálunk, hanem a csapatra magára. Hiba lenne külön készülni bárkire, amúgy is Argentínának sok jó játékosa van, nem csak Messi - mutatott ré a horvát támadó.

Hogy sorozatban másodszor is bejut-e a világbajnoki döntőbe a horvát válogatott, az kedden 20 órától kiderül a Lusail Stadionban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!