2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Orbán nem tudja elengedni Sorost

Hír TV

2018. március 2., péntek 09:37, frissítve: péntek 10:46

Hiába fogta vissza a sorosozást a kormányzat, a miniszterelnöknek továbbra is ez a kedvenc témája. A Kossuth Rádiónak adott szokásos interjúját is erre illetve a „migránsozásra” fűzte fel.

Orbán Viktor szerint csak összefogással lehet fellépni az országot támadók ellen, mert mint fogalmazott: „ha a fogkrém kijön a tubusból, már nem tehető vissza”.

A kormányfő bizakodó az országgyűlési választást illetően. Én az áprilisi választást úgy tekintem, hogy megerősíti-e az eddigi magyar külpolitikai irányvonalat, vagyis hogy nekünk vállalnunk kell a küzdelmet a bevándorlás megállítása érdekében. És úgy gondolom, hogy a magyarok inkább meg akarnak maradni magyarnak, inkább meg akarják védeni a keresztény kultúrájukat, inkább meg akarják védeni a nemzeti függetlenségüket, semmint föladni. Ha ráébrednek arra, hogy a jelöltek egy része, sőt a végén talpon maradó két jelöltből az egyik ezt képviseli, Soros György áll mögötte, akkor szerintem jó esély van arra, hogy Magyarországon továbbra is nemzeti kormány lesz – mondta a miniszterelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!