2019. december 11.,
szerda, Árpád napja

Gulyás cáfol, nincsen Sorossal kapcsolatos sorvezető

Hír TV

2018. február 28., szerda 07:31, frissítve: szerda 12:59

Cáfolta a Fidesz alelnöke, hogy Soros Györggyel kapcsolatban lenne központi kommunikációs sorvezető. A Magyar Nemzet azt írja, nem kerülhet ki a kormánypárti politikusok közösségi oldalára Soros Györggyel kapcsolatos tartalom.

Gulyás Gergely egy rendezvény előtt a Hír TV-nek azt mondta: a Fidesz egy nagy párt, ahol sok tagnak sokféle véleménye lehet a Soros-kérdésben. Gulyás szerint a kormánypártok álláspontja továbbra is változatlan.

„Az egyik legfontosabb kérdés ma a migrációnak a kérdése, ezért beszéltünk eddig is erről, és fogunk beszélni ezután is természetesen. Én nem hiszem, hogy akár többször, akár kevesebbszer fogom Soros Györgyöt emlegetni, mint ahogy ezt eddig tettem” – mondta televíziónknak a frakcióvezető. 

Közben a Magyar Nemzet azt írja, nem kerülhet ki a kormánypárti politikusok közösségi oldalára Soros Györggyel kapcsolatos tartalom. A lap úgy tudja, a hódmezővásárhelyi vereség után a kampány hátralévő részében a pozitív üzenetekre és az elmúlt nyolc év eredményeire koncentrálnak. Korábban az Atv.hu is azt írta, hogy a sorosozásból várhatóan visszavesz a Fidesz.

Tiltva

Jogszerű viselkedésre szólította fel a plakátcégeket Kispest szocialista polgármestere. Gajda Péter Facebook-oldalán írt arról, hogy kerületének közterein tiltva van a gyűlöletkeltő tartalmak kihelyezése, és ezért a jegyző vissza is vonhatja a közterület-használati engedélyt.

A polgármester a levele mellé a Soros-ellenes és a határzár lebontására vonatkozó kormányzati plakátok fényképét mellékelte. A jövő héten már leszedhetik a sorosozós plakátokat – tudta meg a Hvg.hu. Bővebben>>>

„Múlt héten küldtük ki a levelet, van még egy kis idő, hogy erre a cégek reagáljanak. Tehát vagy önmaguk tanúsítanak jogkövető magatartást, vagy ha nem, akkor első körben egy figyelmeztető matricával letakarjuk a jogszerűtlen tartalmakat, utána pedig amennyiben nem történik változás, akkor ezeket a plakáthelyeket elfogjuk távolítani” – nyilatkozta a Hír TV-nek Kispest polgármestere.