2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

tovább

Háború Ukrajnában: Újra támadásba lendültek az oroszok Donyeckben

A stúdióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás elemző. Az adás második részében pedig érkezett hozzánk Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója.

Egyre több orosz jachtot koboznak el Európában

Közben Horvátország először blokkolta a vagyonát olyan orosz milliárdosoknak, akik az Európai Unió szankciós listáján szerepelnek.

Avar kori temetőt tártak fel Baranyában

A történelmi jelentőségű kincsekre Babarcnál, az M6-os autópálya meghosszabbítását megelőző feltárások során bukkantak a régészek.

Az ellenzék egy része mosdatja, másik viszont elítéli Márki-Zay Pétert

Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel – így állt ki teljes vállszélességgel a gyalázkodó beszéd után Gyurcsány Ferenc. A DK első embere szerint mindenkinek lehet megjegyzése, de ezek egy pont után már nem fontosak.

Mozaik - Díjazták az afrikai önkénteseket

Afrika sztorik díjátadó! A díjátadó rendezvényen független zsűri értékelte az önkéntesek történeteit a készített videók alapján. A díjátadón 4 kategóriában lettek díjazva az önkéntesek. A stúdióban Hillender Tímea és Kembe Sorel-Arthur.

Enyhít Ausztrália

Ausztráliában a korábbi szabályok miatt túl sok ember kényszerült karanténba, így az ország működése is akadozni kezdett.

Rekord esetszámokat okoz az omikron

106 ezer új fertőzött, egyetlen nap alatt. Az omikron vírus szó szerint letarolta a brit szigeteket, ahová a kontinensen elsőként érkezett meg.

Az egyik legrejtélyesebb film a Szélesvásznú történelemben

A nagyrozsdási eset! Az irredentizmussal is megvádolt Páger Antal, hogy jöhetett haza kormánygéppel az ’56-os forradalom előtt? A kérdés megválaszolására ötleteket ad Bayer Zsolt, Tóth Eszter Zsófia történész, társadalomkutató és M. Kiss Sándor történész.

F1: bemutatta új autóját a címvédő is

A W12-es kódjelű gépen, idén, a fekete mellett megjelenik a Mercedes szokásos ezüst fényezése és a főtámogatók piros és zöld színei is.

Gulyás Gergely: Védettséget igazoló okmányt vezet be a magyar állam

A brit vírusmutáns Magyarországon is megjelent és lényegesen gyorsabban terjed – erről is beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

György István: Hangulatkeltés helyett az ellenzék inkább lobbizzon Brüsszelnél

A Pfizer a korábbinál kevesebb oltóanyagot fog szállítani - egyebek között erről is beszélt a területi közigazgatásért felelős államtitkár az operatív törzs tájékoztatóján.

Hatalmas havazás volt Zalaegerszegen

Zalaegerszegen összesen 3 balesetben 9 jármű ütközött össze. A gyermekes családok azonban örültek a hónak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!