2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Szabadfogás: Nagyon kemény küzdelemre kell felkészülnünk

2020. január 2., csütörtök 21:02

Éppen egy éves a hír, hogy Buzinkay György Facebook oldalán osztotta meg mélyenszántó gondolatait, miszerint a propagandisták nem újságírók, hanem hazaárulók. Pilhál Tamás ezt úgy összegezte akkor: A váll nélküli párt jeles személyisége, akinek létezéséről ez idáig sajnálatosan nem értesültünk egyúttal azt is kilátásba helyezte, hogy mi kormánypárti propagandisták alkalmasint a börtönben fogunk megrohadni mindahányan. Már amennyiben itt valaha fegyőrkormány alakul.

Gajdics Ottó, a Krac FM és a Szabad Föld főszerkesztője elmondta, hazaárulással Buzinkay-t nem lehet vádolni, hiszen akinek nincs hazája az nem vádolható ilyesmivel.

„Azt is hallottuk, hogy ők az igazi demokraták, ők a diktatúra, az autokrácia meg a nem tudom micsodával szemben majd visszavezetik Magyarországot a jogállamiság és az igazi demokrácia bűvkörébe. Hát nyilván annak az az az alapvetése, hogy mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, ahogy mi börtönbe zárjuk… Ezt így kell csinálni…”

-háborodott fel Gajdics Ottó.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője szerint az év legfontosabb momentuma azonban az volt, hogy az ellenzéki egységre alapozva egy az egy ellen készülnek a 2022-es választásra, de még ennél is fontosabb, hogy a parlament helyett az utcára készülnek. Szerinte André Goodfriend idejében is volt már ilyen.

„Arab tavasznak nevezik ezt a jelenséget. Amit először mi sem vettünk észre, ez valójában egy professzionálisan előkészített felforgató tevékenység. Megpróbálkozott Goodfriend idejében ez az erő azzal, hogy Magyarországot destabilizálja, nem sikerült szerencsés módon. Egyik tüntetésen mobiltelefonokkal világítottak, ha emlékeztek, ezek a koldusszegény tüntetők az Erzsébet-hídon. Az a dolog lényege, hogy én azt látom, hogy megérezték az erejüket. Láthatóan az Európai Unió melléjük állt, tehát valószínűleg megtalálják a forrásokat is, hogy ezeket a lázadó szabad városokat, aminek az a lényege, hogy mindenkit lefejezni, kivégezni és kirúgni az állásából, aki nem közéjük tartozik. Nagyon kemény küzdelemre kell fölkészülnünk az az igazság.”

Hozzátette: „Fel kell készülnie Magyarországnak arra, hogy itt országon belül megjelent egy olyan erő, amelyiket egységesen egyetlen egy cél vezérli, hogy kiüsse azok kezéből a folytatás jogát, akik az elmúlt tíz évben ezt a csodát megcsinálták.”

Teljes adás:

HírTV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!