2019. november 17.,
vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Szabadfogás

Szabadfogás

Továbbra is látható a Hír TV műsorán a Szabadfogás. A szóbirkózás kötöttségek nélkül folytatódik, a műsorvezető hat vendégével szedi ízekre az életünket befolyásoló híreket vagy éppen azokat, akikről a hírek szólnak. A vendégek: újságírók, dokumentumfilmesek, írók, egykori és jelenlegi politikusok, művészemberek, sportolók. Különböző korosztályok, különböző súlycsoportok. A műsorvezető mindenkit vár, aki vállalja a véleményét és el is meri mondani. Hogy a vitapartnerek egymáson hol és hogyan találnak fogást, az már csak rajtuk múlik. Pontozni a néző fog. A műsorvezető Huth Gergely

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Adás: csütörtök 21.05, péntek 05.00 és 09.05, vasárnap 14.05

Szabadfogás: Valóban beavatkoznak külföldről Magyarország belügyeibe?

Erre a kérdésre is keresték a választ Huth Gergely vendégei, ismét egy parázs vita keretében.

Szabadfogás: Górcső alatt Erdogan magyarországi látogatása

2019.11.07.

Reális-e, hogy Nyugat-Európa valójában csendben támogatja azt, amit Orbán Viktor csinál a világpolitikában - ez a kérdés is terítékre került a Hír TV vitaműsorában.

Szabadfogás: Az MSZP lépett ki Botka Lászlóból vagy Botka László az MSZP-ből?

A Hír TV Szabadfogás című műsorában ezúttal is Huth Gergely igyekezett teret adni hat különböző vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Minimum politikai hiba volt, hogy Gyurcsány nem mondott le az Őszödi beszéd kiszivárgása után

A Hír TV Szabadfogás című műsorában ezúttal is Huth Gergely igyekezett teret adni hat különböző vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Az ellenzék szörnyű baja és nyomora, hogy nincsenek arcai

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely műsorvezető ezúttal is igyekezett teret adni hat vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Karácsony hangfelvételének kiszivárogtatása egyértelműen Gyurcsány érdeke volt

A Hír TV Szabadfogás című műsora ismét egy érdekfeszítő esti órát ajándékozott a kiélezett politikai vitákra kíváncsi tévénézőknek.

Szabadfogás: Karácsony Gergely tulajdonképpen egy Demszky-imitátor

A Hír TV Szabadfogás című műsorában ezúttal is Huth Gergely igyekezett teret adni hat különböző vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Míg a „zöld” Karácsony 93 fát kivágatott, addig Tarlós tízezer facsemetét ültetett

A Hír TV közéleti „szóbirkózó” műsora a Szabadfogás ezúttal is gyakorlatilag kötöttségek nélkül teret adott hat vendég különféle véleményének.

Szabadfogás: Terítéken a választási csalás gyanúja

A mai Szabadfogás műsorában Karácsony Gergely, Pikó András, Trócsányi László és Niedermüller Péter egyaránt viták alapjául szolgáltak.

Szabadfogás: Karácsony logikája – ha Zugló nem ment, hadd próbálja Budapestet!

A Hír TV közéleti iszapbirkózást produkáló Szabadfogás című műsora a megszokott kendőzetlen mondandóval véleményezte a politika eseményeit.

Szabadfogás: Míg Demszky pártkatona volt, addig Tarlós szakemberként vezeti a fővárost

A Hír TV Szabadfogás című politikai-közéleti vitaműsorában ezúttal is különböző világnézetű vendégek mérték össze meggyőző képességüket.

Szabadfogás: magyar vállalkozás lehet a piac egyik fontos szereplője

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely vendégei ezúttal is aktuális politikai témákról folytattak parázs vitát.