2019. október 16.,
szerda, Gál napja

Szabadfogás

Szabadfogás

Továbbra is látható a Hír TV műsorán a Szabadfogás. A szóbirkózás kötöttségek nélkül folytatódik, a műsorvezető hat vendégével szedi ízekre az életünket befolyásoló híreket vagy éppen azokat, akikről a hírek szólnak. A vendégek: újságírók, dokumentumfilmesek, írók, egykori és jelenlegi politikusok, művészemberek, sportolók. Különböző korosztályok, különböző súlycsoportok. A műsorvezető mindenkit vár, aki vállalja a véleményét és el is meri mondani. Hogy a vitapartnerek egymáson hol és hogyan találnak fogást, az már csak rajtuk múlik. Pontozni a néző fog. A műsorvezető Huth Gergely

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Adás: csütörtök 21.05, péntek 05.00 és 09.05, vasárnap 14.05

Szabadfogás: Az ellenzék szörnyű baja és nyomora, hogy nincsenek arcai

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely műsorvezető ezúttal is igyekezett teret adni hat vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Karácsony hangfelvételének kiszivárogtatása egyértelműen Gyurcsány érdeke volt

A Hír TV Szabadfogás című műsora ismét egy érdekfeszítő esti órát ajándékozott a kiélezett politikai vitákra kíváncsi tévénézőknek.

Szabadfogás: Karácsony Gergely tulajdonképpen egy Demszky-imitátor

A Hír TV Szabadfogás című műsorában ezúttal is Huth Gergely igyekezett teret adni hat különböző vendég szabad véleményének.

Szabadfogás: Míg a „zöld” Karácsony 93 fát kivágatott, addig Tarlós tízezer facsemetét ültetett

A Hír TV közéleti „szóbirkózó” műsora a Szabadfogás ezúttal is gyakorlatilag kötöttségek nélkül teret adott hat vendég különféle véleményének.

Szabadfogás: Terítéken a választási csalás gyanúja

A mai Szabadfogás műsorában Karácsony Gergely, Pikó András, Trócsányi László és Niedermüller Péter egyaránt viták alapjául szolgáltak.

Szabadfogás: Karácsony logikája – ha Zugló nem ment, hadd próbálja Budapestet!

A Hír TV közéleti iszapbirkózást produkáló Szabadfogás című műsora a megszokott kendőzetlen mondandóval véleményezte a politika eseményeit.

Szabadfogás: Míg Demszky pártkatona volt, addig Tarlós szakemberként vezeti a fővárost

A Hír TV Szabadfogás című politikai-közéleti vitaműsorában ezúttal is különböző világnézetű vendégek mérték össze meggyőző képességüket.

Szabadfogás: magyar vállalkozás lehet a piac egyik fontos szereplője

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely vendégei ezúttal is aktuális politikai témákról folytattak parázs vitát.

Szabadfogás: A trágárság immáron sava-borsát képezi a politikának

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely vendégei ezúttal is közéleti témák mentén folytattak parázs vitát.

Szabadfogás: Gyurcsány az előválasztási cicaharc győztese

2019.06.27.

A Huth Gergely vezette adásban kérdésként felmerült: vajon tényleg az ellenzéki előválasztás győztese lesz-e Tarlós István ellenfele?

Szabadfogás: Gusztustalan egy hajótragédiából politikai tőkét kovácsolni

2019.06.20.

A Hír TV Szabadfogás című műsorában a résztvevők kifejtették véleményüket az elmúlt 30 év legízléstelenebb parlamenti hozzászólásával kapcsolatban.

Szabadfogás: "Az Orbán-ellenesek már egy falovat is megszavaznának főpolgármesternek"

A Hír TV Szabadfogás című műsorában a legújabb főpolgármester jelöltek mellett megvizsgálták az úzvölgyi események hátterét is.