2020. február 20.,
csütörtök, Aladár, Álmos napja

Szabadfogás

Szabadfogás

Továbbra is látható a Hír TV műsorán a Szabadfogás. A szóbirkózás kötöttségek nélkül folytatódik, a műsorvezető hat vendégével szedi ízekre az életünket befolyásoló híreket vagy éppen azokat, akikről a hírek szólnak. A vendégek: újságírók, dokumentumfilmesek, írók, egykori és jelenlegi politikusok, művészemberek, sportolók. Különböző korosztályok, különböző súlycsoportok. A műsorvezető mindenkit vár, aki vállalja a véleményét és el is meri mondani. Hogy a vitapartnerek egymáson hol és hogyan találnak fogást, az már csak rajtuk múlik. Pontozni a néző fog. A műsorvezető Huth Gergely

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott!

Adás: csütörtök 21.05, péntek 05.00 és 09.05, vasárnap 14.05

Szabadfogás: „Az utolsó csatlós nemzet narratíva a mai napig él a baloldalon”

2020.02.13.

Csak úgy zengett a stúdió a vitától a Szabadfogásban. A témát ezúttal Budapest ostromának 75 évvel ezelőtti befejezése, valamint a kitörés napi események szolgáltatták.

Szabadfogás: Az új Nattal fejeződik be a rendszerváltoztatás az oktatásügyben

A Hír TV mai Szabadfogás című műsorában a vendégek kielemezték Trump felmentését és szót ejtettek a módosított Natról is.

Szabadfogás: Niedermüller kijelentése kirekesztő és sértő

Huth Gergely vendégei többek között Niedermüller Péter kijelentésével kapcsolatban is elmondták véleményüket.

Szabadfogás: Megérne egy pár gondolatot az a baloldali attitűd

A közéleti szóbirkózás első témáját a 168 óra háza táján történt problémák adták.

Szabadfogás: Felzárkóztatást vagy társadalmi felemelkedést várunk az oktatástól?

Vajon mit várunk el az oktatástól: a felzárkóztatást vagy a társadalmi felemelkedést? A Hír TV Szabadfogás című műsorában a gyöngyöspatai ügyből kiindulva erre keresték a választ.

Szabadfogás: Nagyon kemény küzdelemre kell felkészülnünk

Országon belül megjelent egy olyan erő, amelyiket csak az vezérli, hogy kiüsse azok kezéből a folytatás jogát, akik az elmúlt tíz évben ezt a csodát megcsinálták.

Szabadfogás: Sértő megjegyzések

Nagy Ervin, a Katona József Színház tagja úgy nyilatkozott a hazai politikai életről és Kocsis Mátéról, amely egy színész szájából nem szerencsés.

Szabadfogás: Vizsgálódik az Országos Bírósági Hivatal

Nagyon fontos lenne gyorsan tisztázni a Szeviép-ügyet, mert a bíróságba vetett közbizalom forog kockán. Összeférhetetlenség, szegedi baloldali mutyik a Hír Televízió műsorában.

Szabadfogás: Demokráciakrízis vagy észszerű döntés?

Továbbra is ellenzéki támadások kereszttüzében az új kulturális törvény, holott csak az a célja, hogy aki a pénzt biztosítja, annak legyen beleszólása a színházak működésébe.

Szabadfogás: A katonák értik a problémát

A NATO a legfontosabb biztonsági kockázatok közé sorolta a migrációt, illetve a terrorizmust. Ez azzal magyarázható, hogy Irakban és Afganisztánban a katonák minden nap ki vannak téve a robbantásoknak és a terrorista merényleteknek.

Szabadfogás: Stadionok kontra egészségügy

Karácsony Gergely igencsak becsapta a választóit. Az Atlétikai Stadion megépítését támogatja a fővárosi közgyűlés, a szuperkórházat viszont leszavazta a baloldali többségű testület.

Szabadfogás: Pilótajáték állami pénzen 2002-ben

2019.11.21.

Brókerbotrányba keveredett jelöltje van a terézvárosi polgármesternek a Kerületi Vagyonkezelő Zrt. élére. Huth Gergely műsorvezetésével ezt a témát is boncolgatták a meghívott vendégek.