2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

tovább

Csalások az online vásárlásnál

Olyan csaló webáruházakkal is lehet találkozni az interneten amelyek 2 héttel ezelőtt még nem is léteztek, hívta fel a figyelmet a HírTv-ben a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár.

Kamionsofőrök ezrei tiltakoznak a koreai Nemzetgyűlés épületénél

Az egyhetes munkabeszüntetés után kamionsofőrök és támogatóik ezrei vonultak Szöul utcáin a Nemzetgyűlés épülete elé szombaton, elégedetlenségüknek hangot adva a kormány munkáját és a fuvarozási díjakat illetően - jelentette a helyi média szombaton.

Csapásokat mért Oroszország ukrán célpontokra

Célzott csapásokat mértek ukrán infrastrukturális létesítményekre és harci állásokra az orosz erők éjszaka és a reggeli órákban.

StarStop: Főszerepben az önvezetés

A HírTV mobilitási magazinműsorának legújabb adásában megismerkedhetnek a Toyota Prius ötödik generációjával. Bemutatjuk azt is, hogy lassan elkészül a teljesen elektromos önvezető helikopter taxi. És, megvan az első helyszíne az E1-nek, jövőre Rotterdamban versenyez az első elektromos motorcsónak-sorozat.

Nagy Mikulás Kaland

Világkörüli utazásra hívja a gyerekeket és a felnőtteket a Nyíregyházi Állatpark. A Nagy Mikulás Kaland keretében a hétvégén a látogatók bejárják Lappföldet, majd Dél-Amerikán át eljutnak a Sarkvidékre, hogy találkozzanak a Mikulással.

A nemzeti érdeknek kell az első helyen állnia

A konzervatív szemléletben a nemzeti érdek a legfontosabb - ezt mondta Orbán Balázs a tokiói CPAC-konferencián. A miniszterelnök politikai igazgatója szerint védeni kell hagyományos értékeinket és identitásunkat.

Újabb nevek kerültek elő, akik kaphattak a dollárbaloldal pénzéből

A baloldal továbbra is hallgat az ügyben, Karácsony Gergely azonban leváltotta Korányi Dávidot a főtanácsadói posztról.

Elindult Gyurcsányék házi TV-je

Gyűlöletkeltés és a fideszes szavazók sértegetése. Így indított a Demokratikus Koalíció házi tévéje, a DK TV. Gyurcsány Ferenc szerint azért volt szükség az online csatornára, hogy ők közvetlenül mondhassák el a választóknak, mit gondolnak a világról, és kiket képviselnek.

Öröm és bánat a lelátón - képgaléria

A katari labdarúgó világbajnokság egyik legizgalmasabb napján vagyunk túl!

Új városdiplomáciai vezetőt nevezett ki a főváros

Az LMP-s társelnök Kendernay János annak a Korányi Dávidnak a helyét vette át, aki a baloldal kampányfinanszírozási botrányának az egyik kulcsfigurája.

Több mint 12 ezren érkeztek Ukrajnából pénteken

Az ukrán-magyar határszakaszon 6490-en léptek be pénteken Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5612-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Soroló: Jó hír a fogyasztóknak, a hal árának növekedése nem kiemelkedő

Magyarországon továbbra is főként karácsonykor kerül hal az asztalra. Változnak-e a szokások válság idején?

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!